top of page

Om inga ord passar?

Hitta på ett!

TALOJ. Ett ord som betyder allt och ingenting. Ett av mina första. Har fått berättat för mig att jag tidigt använde det brett och ofta för att uttrycka mig om saker jag inte lärt mig ännu. Viljan att fortsätta uttrycka mig och hjälpa andra med samma sak har följt med ända hit.

 

Bakom Taloj Kommunikation står Oskar Lindqvist: strateg, skribent, projektledare, marknadsförare, webbredaktör, UX-writer, budskapsformgivare mm. 

Kort sagt: en kommunikationsspecialist med väldigt bred kompetens.

OL_240217_highres.jpg

✏️ 💻

Branscherfarenhet

 

Till Taloj Kommunikation kan du vända dig för att få uppbackning med allt från att skriva text och formge trycksaker till att hitta bra studs i ett bollplank för upprättandet av din kommunikationsstrategi eller nästa marknadsföringskampanj.

Jag har specifik erfarenhet från stadsbyggnads-, fastighets- och arkitektbranschens ofta komplexa processer och kommunikativa utmaningar. Alltid med starkt fokus på att leverera ett kärnfullt budskap i text och bild. 

När vi tillsammans hittar kärnan i dina kommunikationsbehov kan du fokusera på din verksamhet och låta Taloj Kommunikation se till att vi också landar i rätt uttryck för just dina budskap.

Och kanske ett nytt ord?

Kort om Oskar 

 

🦉 20 års erfarenhet inom operativ

och strategisk kommunikation och marknadsföring.

🎓 I botten fil.kand. i Medie- och Kommunikationsvetenskap. 

 

🎧 Stort musikengagemang

– konsumerar och kreerar simultant mest hela tiden.

Inspo-tips!

Isländsk namne. Hjärtskärande bra version av 1990-tal.

bottom of page